Kövess minket

Aztaa

Tyler, the Creator szinkronizálja az afroamerikai Jézust a Big Mouth új évadában

Megosztva

Október 28-án, pénteken debütál a Netflixen a Big Mouth, avagy a Hormonokkal túlfűtve friss, sorban hatodik évada. A morbid humorral operáló, a felnőttéválás vicces és fájdalmas stációt összefoglaló, Nick Kroll alkotta széria új szezonjában egy meglepetés sztárvendég is szerepet kap Tyler, The Creator személyében.

A Big Mouth Twitteren és Instagramon fedte fel, hogy ezúttal egy raszta, szakállas Jézus is kameózik a sorozatban, aki történetesen fekete bőrű és a rapper szinkronizálja. Íme:

„Az atya, a fiú és Tyler, the Creator nevében” – írták Twitteren. „A hatodik évadban Tyler játssza Jézust!”

Ami azt illeti, az előadónak nem idegen a szerep, sőt: Tyler több ízben is szinkronizált már hasonszőrű rajzfilmeket, köztük a Cartoon Network által jegyzett Parkműsorban és az FXX Axe Copjában (az azonos című képregény animációs verziója) is, ami egy baltás rendőrtisztről szól, és nemrég az új, nyáron megjelent Beavis és Butthead sorozatban is vendégszerepelt, teszi hozzá a HipHopDX.

Nem ez az első, hogy a Big Mouthban popkulturális szereplők tűnnek fel direkt vagy indirekt módon: a polgárpukkasztó sorozatban korábban felbukkant Hugh Jackman szőrös pénisszörnyként, Arisztotelész queer-ikonként, Kumail Nanjiani színész önmagát játszva, és Duke Ellington jazz-legenda szelleme is.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés