Kövess minket

Aztaa

Új Beyoncé és JAY-Z kollablemez lehet készülőben, ezzel zárul az énekesnő „RENAISSANCE” trilógiája

Megosztva

Új hírek rebbentek fel Beyoncé közelgő-készülő albumáról/albumairól. Mivel az énekesnő maga osztotta meg, azt már tudni lehetett, hogy a 2022 júliusában megjelent, Grammy-jelölt Renaissance egy trilógia része lesz, az említett lemez az „act 1”, avagy az első felvonás szerepét töltötte be.

Kyle Buchanan, a The New York Times popkult-újságírója a napokban Twitteren fedte fel, hogy milyen információk birtokába jutott a hátralévő két felvonásról.

A szerző viccesen azzal kezdi, hogy mielőtt a Twitter lehal (amit egyre többen rebesgetnek azóta, hogy Elon Musk átvette ott a hatalmat, ezzel tömeges felmondási hullámot generálva), gyorsan elmondja, „hogy mit tud Beyoncé három részes Renaissance projektjének másik két felvonásáról”. Buchanan nyilvánvalóan nem közölte a forrásait, így nem tudjuk, honnan szerezhette a fülest, viszont posztjából kiderült, hogy a következő állomás, avagy az „act 2” egy akusztikus korong lesz (meglehet, hogy az első LP számaira alapozva), az „act 3” pedig egy JAY-Z-kollaboráció.

Más szóval egy friss társulás Bey és férje közt, ami nem először valósul meg, elég, ha felidézzük a 2018-as, 9 dalt magába foglaló Everything Is Love-ot, amit stílszerűen The Carters néven adtak ki.

Az egyelőre tisztázatlan, hogy a friss projekt egy újabb Carters anyag lesz-e, vagy a két előadó közti együttállás – bár ez a kérdés már-már irreleváns. Mivel az újságíró meglehetősen rejtélyesen kommunikálta le a hít, ugyanígy nem tudjuk a megjelenés dátumát, hogy a kontextusból viszont az olvasható ki, hogy a drop annyira talán nincs is messze.

Alább az első közös album, ami a 2019-es Grammy-n díjat (Best Urban Contemporary Album) is nyert:

Itt pedig az Apeshit előkelő, úri klipje:

Kiemelt kép: Instagram/Shawn Carter Foundation

(HB)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés