Kövess minket

Film

Új évaddal tér vissza a Black Mirror, itt az első előzetes

Megosztva

A Black Mirror hatodik évada júniusban érkezik a Netflixre, jelentette be ma a streamingszolgáltató. Alább csekkolható az első előzetes mindenki kedvenc disztópikus sci-fi sorozatához, melyben Zazie Beetz, Aaron Paul, Michael Cera, Salma Hayek, Rob Delaney és Paapa Essiedu is feltűnnek.

A készítő Charlie Brooker egy sajtóközleményben elmondta: „Mindig is úgy éreztem, hogy a Black Mirrornak egymástól teljesen különböző történeteket kell bemutatnia, és folyamatosan meg kell lepnie az embereket – és engem is -, különben mi értelme lenne? Olyan sorozatnak kell lennie, amelyet nem lehet könnyen definiálni, és amely folyamatosan újra és újra feltalálja magát„.

Brooker hozzátette: „Részben kihívásként, részben pedig azért, hogy a dolgok frissek maradjanak mind számomra, mind a nézők számára, úgy kezdtem ezt az évadot, hogy szándékosan felborítottam néhány alapvető feltételezésemet azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatunk. Következésképpen ezúttal néhány ismertebb Black Mirror-klisé mellett néhány új elemmel is találkozhatunk, köztük olyanokkal, amelyekről korábban megesküdtem, hogy a sorozat soha nem fog megtörténni. A történetek még mindig mind a Black Mirror hangvételét követik, de néhány őrült kilengéssel és minden eddiginél nagyobb változatossággal….. Alig várom, hogy az emberek végignézzék az egészet, és remélem, élvezni fogják – különösen azokat a részeket, amelyeket nem kellene.”

A Black Mirror előző évada 2019-ben került képernyőre, a hatodik évadnak még nincs a júniusi hónapon belüli pontos premierdátuma.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés