Kövess minket

Hiphop

Újabb Eminem dal lépte át az 1 milliárdos hallgatási küszöböt

Megosztva

Eminem immáron hat dala is 1 milliárd stream fölé kúszott Spotify-on, ezzel a rapper új rekordot állított fel.

Legújabban a 2020-as Juice WRLD kollab, a “Godzilla” lépte át a bűvös 1 milliárdos határt, követve olyan Shady dalok sorát, mint a “Lose Yourself,” “‘Till I Collapse“, “Without Me“, “The Real Slim Shady“, és a “Love the Way You Lie”.

Eminem így az első olyan előadó a platformon, akinek három különböző évtizedből is van 1 milliárdos hallgatási számokkal rendelkező dala, ha pedig a ’99-es “The Slim Shady LP“-ről is lenne egy dal, amelyiknek ez sikerülne, akkor már négy évtizeden keresztül tudná felmutatni a nem semmi teljesítményt. Addig viszont még tepernie kell a hallgatóknak, mivel azon a leghallgatottabb zene is “csak” 417 millió streamnél áll.

A “Godzilla” közreműködője, Juice WRLD eközben a negyedik 1 milliárdos dalán van túl, korábban a “Lucid Dreams,” “All Girls are the Same” és a “Robbery” is sikeresen megugrotta a rekordot, igaz sajnos a chicagói előadó ezt már nem élhette meg, mivel 2019-ben elhunyt.

Eminem győzelmi futama ezzel közel sem ért véget, következő hónapban ugyanis beiktatják a Rock and Roll Hírességek Csarnokába, a ceremónia Los Angelesben lesz.

(Detroit News)

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés