Kövess minket

Hiphop

Újabb Royce 5’9″ klip jelent meg!

Rövid időn belül ez már a második videója a rappernek.

Megosztva

Mi is írtunk róla, hogy Royce  5’9″ április 15-én új lemezt ad ki Layers címmel. Most, mint kiderült, az album előtt egy Ep-vel is jelentkezik, a Tabernacle: Trust The Shooter-el.

És, ha már ennyi minden történik körülötte, hogy emelje a tétet, kidobott egy új klipet is, egy olyan számból, melynek Nottz a producere. Ez a „Which Is Cool”, ami egy laza, oltogatós track lett. Royce arról rappel, hogy sokszor egyáltalán nem cool (szép, magyar kifejezéssel élve), ha valaki cool. Sőt, legtöbbször inkább kínos és komolytalan, persze nem az illetőnek, hanem azoknak akik, kevésbé azok. Mármint, értitek, akik nem annyira menők.

A klip egyébként kimondottan ötletes, egy kisboltban játszódik, ahol az emszí elmondja a véleményét a dolgokról és az emberekről, majd a kasszánál, amikor a sorhoz ér, mindenki mögötte van és a hátát nézi. 
Drake is kap egy kis marást a számban, Royce szerint szövegírókat alkalmaz, ami kicsit sem cool. Főleg, nem a rapben, bár sok példa mutatja, hogy mégis sokan élnek ezzel az opcióval, főleg a befutott sztárok között.

A klip:

[vembed youtube=”vtDAsMGN3oM” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés