Kövess minket

Hiphop

Vamzerkedéssel vádolja Curtist az állítólagos gyerekkori barátja

Megosztva

Zajlik egy büntetőeljárás, ahol Curtis is megjelent tanúként. A vádlottak padján ott ül a rapper egyik állítólagos gyerekkori barátja, aki szerint a rapper egy vamzer.

A vádlottak közösségi médiás posztjai alapján a történet röviden annyi, hogy három személyt gyanúsít az ügyészség „valamivel”, egyikük gyerekkori barátja Curtis, míg a többiek csak futólag ismerik a rappert. Curtis tanúként jelent meg a bíróságon, ahol állítólag 45 percen át beszélt és terhelő vallomást tett a gyanúsítottakra, akiket ez annyira feldühített, hogy több posztban is beszóltak neki.

„Nem tagadtad meg önmagad, egy igazi zenész vagy, aki ha mikrofont lát dalolnia kell, mindegy, hogy épp egy rendőrségen vagy tárgyaláson, esetleg egy koncerten vagy te improvizálsz, most is szépen daloltál, de legalább igazat mondtál volna! Büszke rád egész Újpest a negyeded, sőt az egész ország! Igazi csibész vagy egy hiteles gengszter repper, így kell ezt! „ – írta az egyik vádlott. Ugyanez a férfi a kommentszekcióban egy archív fotóval bizonygatta, hogy Curtis és közte régi időkre visszanyúló barátság van…pontosabban már csak volt. A vádlott barátnője szintén a kommentszekcióban eközben azt állította, hogy Curtis állítólag kiemelte, mindenben segíti a rendőrség munkáját.

Egy szintén a tárgyalóteremben megjelent személy Instagram Storiesban ment neki a rappernek, azt állítva, hogy Curtis anno még nála húzta meg magát az elvonó után.

Egy másik vádlott egy Facebook videóban osztotta meg a gondolatait.

Nyomozza ki a hatóság, hogy bűnösök vagyunk-e, Isten áldásával, de hogy kerül a sztoriba egy férfi, aki terhelő vallomást tesz gyerekkori barátjára, vagy bárkire? Tudtam, hogy ilyenek léteznek, de ilyet én még személyesen nem láttam, aki ezt meg is teszi. Nyilván tudtuk jól régen is, hogy ha valaki kijött két nap után, pedig 5 kiló valamivel elkapták, tudtuk hogy mit tett, de ilyet én még az életemben nem láttam” – mondta, majd hozzátette, hogy Curtis egy „vamzer köcsög”.

Curtis nem reagált a posztokra, nyilván mivel egy folyamatban lévő ügyről van szó.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés