Kövess minket

Stílus

Világszerte, köztük Magyarországról is rendelhető már a YEEZY GAP ENGINEERED BY BALENCIAGA kollekció

Megosztva

Most, hogy a YEEZY felbontotta az eredetileg 10 évre tervezett GAP partnerségi szerződést, gyorsan globálisan elérhetővé tették a Balenciágával közös kollekciójukat, így már itthonról is lehet rendelni a darabokból.

A YEEZYGAP oldalon vannak pólók, pulcsik, dzsekik, nadrágok, sapkák, viharkabátok, overálok, és sok egyéb más termék is, az árak pedig a Balenciaga luxus mivoltának köszönhetően magasabbak, mint egy átlag GAP kollekció. Sapkát már 35 ezer forintért is lehet venni, hasonló árban vannak az ujjatlan pólók is, míg a normál pólók 46 ezer forintról indulnak. A kapucnis pulcsiknak már sokkal borsosabb áruk van, 138 ezer forintot kérnek értük, a kabátok pedig a 200 ezer forintot is megugorhatják. Aki drágálja, jobb ha megvárja, míg a YEEZY egyedül kezdi árulni a termékeit, azok elvileg sokkal olcsóbbak lesznek. A színválasztásban mindenki legyen óvatos, a YEEZY online fotói sokszor csalókák tudnak lenni.

Alább a Betsy Johnson által összerakott és Raphael Bliss által fotózott, urbánus szellemeket idéző lookbook, itt pedig arról írtunk, hogy miért szakított Ye a GAP márkával.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés