Kövess minket

Hiphop

Virtuális lemezbemutató koncertet ad Post Malone a Meta támogatásával

Megosztva

Post Malone a virtuális valóságban mutatja majd be a „Twelve Carat Toothache” című új albumát. A Twelve Carat Toothache: A VR Experience elnevezésű koncertélmény 40 perc hosszú lesz, és a Horizon Worlds (korábbi nevén Facebook Worlds) nevű applikáción belül lehet majd lecsekkolni a Meta által gyártott Quest VR szemüveggel.

Szerencsére a Meta azoknak is elérhetővé teszi a koncertet, akiknek nincs VR szemüvegük, az énekes Facebook és Instagram oldalán is meg lehet majd nézni az egészet, csak az nem lesz olyan érzés, mintha mi is ott lennénk. A koncert előzeteséből kiderül, hogy Roddy Ricch, Kid Laroi, és a Fleet Foxes is vendégszerepelnek majd az eseményen, ők mind szerepeltek Posty új albumán.

Nagyon szimpatikus volt a Metában, hogy nagyszerű partner, amely megengedi, hogy teljesen elengedhessük a fantáziánkat a koncerttel kapcsolatban és valami epikusat hozzunk össze. Nagyszerű lesz, egy teljesen új élményként lehet átélni az albumot” – mondta az énekes a Billboard megkeresésére.

Post Malone június elején megjelent új albuma a várakozások alatt teljesített, második helyen nyitott az eladási listákon, azóta pedig a top 10-ből is kikerült. Posty a megjelenés előtt azt nyilatkozta, hogy a karrierje azon pontján van, ahol már nem érdekli, hogy első legyen a listákon.

A Twelve Carat Toothache: A VR Experience július 15-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés