Kövess minket

Hiphop

Visszatér Prodigy szóló katalógusa a digitális platformokra, miközben egy posztumusz lemez is érkezik

Megosztva

Három évig tartó huzavona után ismét elérhető lesz az összes Prodigy szólóalbum a különböző streaming platformokon, miután a néhai rapper menedzsmentje és családja elásták a csatabárdot. A megállapodás értelmében a Mobb Deep alapítótagjának első önálló lemeze, a H.N.I.C. korong, illetve annak két folytatása, továbbá a 2012-es The Bumpy Johnson Album, a 2017-es Hegelian Dialectic (The Book of Revelation) is visszakerül a„digitális polcokra”, csak úgy, mint a The Alchemist-tel elkövetett Albert Einsten album, és egy másik kollab lemez, a 2014-ben kiadott Boogz Boogetz közös, a Young Rollin Stoned. Így végre teljes lesz a Prodigy katalógus, hiszen az elmúlt időszakban csupán a 2007-es Return of the Mac, valamint az egy évvel későbbi, Product of the 80s volt elérhető. Utóbbi kettő az E1 és a Dirt Class gondozásában jelent meg anno, míg a többi a saját, Infamous Records nevezetű kiadójának égisze alatt látott napvilágot.

Prodigy örökösei a minap egy másik jó hírt is bejelentettek, mely szerint hamarosan érkezik az első posztumusz lemez a 2017-ben elhunyt rappertől. A Billboard magazin úgy tudja, ez, mármint az új album, a The Hegelian Dialectic: The Book of Heroine még az idén droppolhat, míg jövőre akár ennek a folytatása is befuthat, a Hegelian Dialectic: The Book Of The Dead. (Az első posztumusz klipre sem kell sokat várni; június tizedikén landol ugyanis, You Will See címmel.)

Mozgalmas heteknek, hónapoknak nézünk tehát elébe, pedig azt meg sem említettük, hogy jöhet egy új Mobb Deep cumó is valamikor, amin a csapat másik fele, azaz Havoc már gőzerővel dolgozik.

(Billboard)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés