Kövess minket

Stílus

Visszavonta a H&M a Justin Bieber kollekcióját, miután az énekes beszólt nekik, hogy egy rakás szar

Megosztva

Justin Bieber kiakadt a svéd fast fashion márkára, a H&M-re, mivel az arcával hirdetett új merch kollekciót nem csak hogy hulladéknak tartja, de ráadásul engedélyt sem adott rá. A H&M először magyarázkodott, majd inkább levette a polcról a kollekciót.

A színes Bieber ruhákat és kiegészítőket az énekesről készült fotók, és a dalszövegei díszítették. A kollekcióban ruhák, pulcsik, pólók, vászontáskák, és egy telefontok is megtalálható volt.

JB az Instagram oldalán fakadt ki, Storiesban arra kérte a rajongóit, hogy ne vásároljanak a termékekből, mivel azok borzalmasak, plusz állítása szerint a H&M nem is kért tőle engedélyt a kollekcióhoz.

A WWD-nek eljuttatott közleményükben a H&M elmagyarázta, hogy teljesen a legális utat követték és a ruhákra felkerült mintákat hivatalos helyekről licenszelték, ehhez pedig nem kell Justin külön engedélye. Ekkor még azt írták, hogy habár utánanéznek a dolognak, de tovább árulják a kollekciót. Egy nappal később megváltoztatták a döntésüket és bejelentették, hogy az „énekes iránti tiszteletből” megszüntetik a merch kollekció árusítását. Vélhetően nem segítette az eladásokat, hogy Bieber a 270 milliós követőbázissal rendelkező Insta oldalán szidta a kollekciót.

Az énekes nem reagált egyelőre a H&M döntésére.

(Hypebeast)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés