Kövess minket

Film

Visszavonul Bruce Willis a romló egészségügyi állapota miatt

Megosztva

Bruce Willis nem vállal több filmszerepet – jelentette be a családja egy Instagram posztban.

A legendás színész, aki olyan filmekben szerepelt, mint a Die Hard, Ponyvaregény, vagy épp a Hatodik érzék, afáziában szenved, melynek következtében egyre komolyabb nehézségét okoz neki a beszéd. A 67 éves Willis állapotáról a Demi Moore-ral közös lánya, Rumer Willis posztolt a család nevében.

„Bruce csodálatos támogatóinak: a család nevében el akartuk mondani, hogy szeretett Bruce-unk betegséggel küzd, nemrég afáziával diagnosztizálták, ami a kihatással van a kognitív képességeire. Emiatt hosszú megfontolás után Bruce arra jutott, hogy visszavonul a karrierjétől, mely oly sokat jelent neki. Ez egy nagyon nehéz időszak a családunk számára, nagyon köszönjük a támogatást, megértést, és szeretetet, mely felénk érkezik tőletek. Erős családként megyünk ezen keresztül, de be akartunk titeket is vonni ebbe, mert sokat jelentenek neki a rajongói” – posztolta a család üzenetét Rumer.

Bruce Willis elég termékeny színész volt, csak az elmúlt két és fél évben 18 filmet készített. Ezek nagy része nem volt túl jó alkotás, visszatérő poén volt, hogy a színész szinte mindent elvállal manapság, az idei Arany-Málna díjátadón pedig még külön kategóriát is kapott „Rossz Bruce Willis filmek” név alatt. Az imdb oldala szerint még legalább 9 filmben fog szerepelni idén, ezek nagy része már leforgott, és jelenleg az utómunkák zajlanak.

Bruce Willis mentális állapotáról korábban is keringtek pletykák, rendezők suttogtak arról, hogy a színész demenciával küzd, és nem tudja rendesen megjegyezni a szövegeit. Karrierje során Willis kb. 145 szerepet vállalt.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés