Kövess minket

Bulvár

Vizsgálja a rendőrség Blueface és barátnője utcai MMA harcát

Megosztva

Blueface és a barátnője, Chrisean Rock összevesztek, majd összeverekedtek a nyílt utcán, egy arra deszkázó férfi pedig az egészet videóra vette.

Az eset Hollywoodban történt még kedden, mint a felvételen látható, Rock a rapper pólóját rángatja, néha fel is pofozza, majd Blueface visszaválaszol az ütésekre, egy ponton még a földre is leveszi a barátnőjét, mintha csak egy MMA oktagonban lennének. A vita ezután sem csitul, Rock húzza és rángatja a barátját, aki azzal válaszol, hogy nekivágja a falnak a barátnőjét. Végül közéjük áll több járókelő és lenyugodnak. A lassított felvételben zajló dulakodást látva valaki rendőrt is hívott, de mire kiérkeztek már rég eltűnt az utcáról a rapper és a csaja.

A bunyó ellenére a páros együtt ment haza. Ezt onnan lehet tudni, hogy Blueface később az Instagram oldalára posztolt egy videót, ahol az ágyban fekvő barátnőjét nyaggatja, egyben azt is felfedi, hogy azon vesztek össze, hogy a rapper elvette Rock telefonját és elolvasta az üzeneteit. Blueface azt állítja, hogy bizonyítékot talált rá, hogy Rock megcsalja őt, szerinte a telefonján lévő üzenetekből kiderül, hogy több férfival is lefeküdt, köztük egy börtönigazgatóval is. Blueface 100 ezer dollárt ajánlott a barátnőjének, ha lelép. Rock tagadja, hogy bármilyen megcsalás történt volna, a pénzt pedig nem kéri.

A Los Angeles-i rendőrség hivatalból vizsgálódik. Egyelőre a biztonsági kamerák felvételeit elemzik, de a rappert és a barátnőjét is ki akarják hallgatni.

Blueface és Chrisean Rock elég toxikus kapcsolatban vannak már egy ideje, folyamatosak a közösségi médiában is megosztott összezördülések, majd látványos kibékülések. Rock például korábban azt állította, hogy verekedésbe keveredett a rapper anyjával és nővérével, majd amolyan bocsánatkérésként egy a rapper arcképével ellátott fogat ültetett be magának az egyik hiányzó elülső foga helyére.

(XXL)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés