Kövess minket

Hiphop

will.i.am nem érti a 2Pac vs. Biggie vitát: „Egyik zenéje sem áll közel a lelkemhez”

Megosztva

Megosztó véleményt fejtett ki will.i.am nemrég a Hip Hop Confessions nevű podcastban. A zenész felhozta, hogy nem érti, hogy az emberek a szcénában miért vitatkoznak állandóan azon, hogy Tupac Shakur vagy The Notorious B.I.G. a jobb, mikor a válasz az, hogy: egyik sem annyira jó.

Akkora Tribe Called Quest és De La Soul fan vagyok, hogy én nem tudom igazán szeretni 2Pac-ot és Biggie-t. Az ő zenéjük egyáltalán nem áll közel a lelkemhez. Miért mindig ez a kettő van felhozva? Miért nem a Boogie Down Productions vagy KRS-One? Én nem tartom olyan nagyra 2Pac és Biggie zenéjét, mint mások, én Eric B. és Rakim zenéjét tartom nagyra. 2Pac király, ne érts félre, a gettóban élő arcok tudtak vele azonosulni. Nekem viszont a De La Soul és a Tribe Called Quest volt a menekülés a gettóból, az ő zenéjükkel mentálisan és fizikailag is ki tudtam menekülni a gettóból, úgy érzem, hogy ha 2Pac vagy Biggie lett volna a kedvencem, akkor örökre a gettóban ragadtam volna” – mondta a Black Eyed Peas alapítója.

will.i.am előtt nemrégiben Wiz Khalifa nyilvánított véleményt az örökzöld 2Pac vs. Biggie vitában, ő tudott választani kettejük közül.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés