Kövess minket

Film

Will Smith az Oscar-pofonról: Próbálok nem egy darab szarként gondolni magamra

Megosztva

Will Smith egy videót tett közzé a YouTube csatornáján, ahol az idei Oscar-gálán elcsattant pofon után felmerülő pár kérdésre reagált.

A videó egy szöveggel kezdődik, melyben azt írja a színész, hogy az elmúlt négy hónapban nagyon sokat elmélkedett az eseten és most szeretne pár gyakran nekiszegezett kérdésre válaszolni. Mint ismeretes, az idei Oscar-díjátadó egyik műsorvezetőjét, a humorista Chris Rockot pofozta fel Smith, amiért az a felesége kopaszságán poénkodott (Jada Pinkett Smith az alopecia areata nevű autoimmun betegség miatt veszítette el a haját).

Az első kérdés rögtön az volt, hogy Smith miért nem kért bocsánatot Chris Rocktól, mikor átvette az Oscar-díját? A színész elmondta, hogy nagyon zavarodott volt akkor, ezért nem is jutott eszébe, de később megkereste Rockot, aki azt válaszolta, hogy még nem áll készen egy ilyen lelkizős beszélgetésre. Smith ezután a kamerába nézett és ismét bocsánatot kért a humoristától és a családjától. Smith kiemelte, hogy azt is nagyon bánja, hogy elrabolta a reflektorfényt Questlove-tól, aki épp a pofon után vette át a díját.

Egyetlen porcikám sem gondolja azt, hogy helyesen cselekedtem, vagy azt, hogy így kell kezelni egy sértő megjegyzést” – szögezte le Smith.

Felmerült az a kérdés is, hogy mivel Smith feleségének láthatóan nem tetszett Rock poénja, lehetséges-e, hogy az ő utasítására cselekedett a színész? Smith cáfolta ezt a teóriát, mint elmondta, saját elgondolásból cselekedett, emiatt pedig a családjának is bocsánattal tartozik.

Smith végül elmondta, hogy számára az okozza a legnagyobb traumát, ha az emberek csalódnak benne, ezért aztán mentálisan is nehezen viseli, hogy sokan már nem tudnak ugyanúgy felnézni rá. „Remélem a jövőben még lehetünk ismét barátok” – mondta a fanjainak.

Chris Rock amúgy nemrég New Jersey-ben egy stand-up est során hozta fel a pofont. Azon viccelődött, hogy a szavak nem fájnak úgy, mint egy pofon. „Nem tartom magamat áldozatnak. Rohadtul fájt nem tagadom, de mindegy, felráztam magam és ment minden tovább. Nem fogok egy szúnyogcsípés miatt kórházba menni” – mondta.

(CoC)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés