Kövess minket

Aztaa

Will Smith és Chris Rock nem beszéltek a pofon óta, a humorista nem tudott Jada betegségéről

Megosztva

Körbejárta az internetet a videó, ahol Will Smith felpofozza Chris Rock-ot az idei Oscar-gálán, amiért a humorista Will felesége, Jada Pinkett Smith kopaszságán viccelődik, amit egyébként egy autoimmun betegség okoz. A TMZ információ szerint a színész és a humorista nem beszéltek az incidens óta, hiába állította ezt többek közt Diddy.

A pofon utáni reklámszünetben Denzel Washington és Tyler Perry mentek oda támogatni Will Smith-t, kicsit elbeszélgettek vele. Később Bradley Cooper is megállította a helyére igyekvő színészt, hogy pár mondatot váltson vele.

Amerikai humoristák egyöntetűen károsnak nevezték Will viselkedését, elvégre ki tudja, hogy ezután mikor fog felugrani a színpadra valamelyik színész egy pofonra, ha épp nem tetszik neki, amit hall. Mások persze Will Smith férfi erejét emelték ki, támogatva azt, hogy „megvédte” a család becsületét. Ezen a véleményen volt például Offset is, aki szerint a színész helyesen cselekedett.

50 Cent eközben azon poénkodott, hogy ilyet is csak akkor tehetsz meg Amerikában, ha már nyertél egy Oscart-t. „Alig várom, hogy nekem is legyen egy díjam és akkor mindenkit felpofozok” – trollkodott a rapper.

Van persze egy olyan csoport is, akik az egészben megrendezett műbalhét látnak, ezeknek az összeesküvés-elméleteseknek itt ez a videó, ahol Will örömmel táncolgat az Oscar-gála hivatalos afterpartiján.

Will Smith és Chris Rock amúgy egyelőre nem beszélték meg a dolgot, mint a TMZ belsős információkra hivatkozva megírta. A humorista azonnal az öltözőjébe ment a pofon után, és nem volt kommunikáció a felek közt. Chris Rock egyik barátja azt is elmondta az oldalnak, hogy Rock nem tudott Jada betegségéről, nem akart tudatosan ezzel viccelődni. Diddy amúgy korábban azt nyilatkozta, hogy úgy tudja, Will és Chris elásták a csatabárdot az afterpartin, de más források szerint ez nem igaz, még csak nem is beszéltek egymással.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés