Kövess minket

Hiphop

Wiz Khalifa elnézést kért a DJ-től, akit leteremtett egy fellépése során

Megosztva

Wiz Khalifa sajnálja, hogy leordította egy DJ fejét, mikor Los Angeles-ben lépett fel nemrég.

Mint korábban írtuk, a rapper azon húzta fel magát, hogy a szórakozóhelyen lévő lemezlovas, DJ Mike Danger többször idő előtt vágta el a dalait. “Te kis geci, ha verekedni akarsz velem, készen állok! Szarok vagytok, ne ölelgessél, szarok vagytok! Az új zenéimet játsszad!” – mondta a fellépés egy pontján Wiz a DJ-nek, mikor már nagyon ideges volt. Wiz azt is a DJ fejéhez vágta, hogy ő jobban el tudná végezni a munkáját, majd Mike Danger sapkáját is leverte a fejéről. A konfliktusról kikerült videó sok DJ-t kiakasztott, szerintük Wiz nem viselkedhet így egy másik zenésszel.

A rapper most a The Breakfast Club műsorában kért elnézést. „Szeretnék elnézést kérni minden DJ-től, és az egész DJ közösségtől. Túlmentem egy határon, és felismertem, hogy ezt nem így kellett volna kezelni. Nem szabadott volna megtörténnie az egésznek. Őszintén sajnálom, senkit sem akartam felidegesíteni” – mondta az interjú során.

Wiz elmondta, hogy azon húzta fel magát, hogy a dalok néha teljesen random helyeken indultak el, Mike Danger pedig a megbeszélt sorrendet sem tartotta. Állítása szerint privátban is elnézést kért a DJ-től azóta.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés