Kövess minket

Hiphop

Wiz Khalifa és Curtis nehezen viselik, ha a DJ belerondít a fellépésükbe

Megosztva

Nagyon bedühödött Wiz Khalifa a napokban egy Los Angeles-i klub fellépése során, mivel nem volt megelégedve a DJ munkájával. Magyar oldalról Curtis került hasonló szituációba nemrég.

A július végén új albummal jelentkező Wiz a Poppy nevű szórakozóhelyen adott koncertet, de miután DJ Mike Danger többször is idő előtt elvágta a zenéit, a rapper teljesen kifakadt. „Te kis geci, ha verekedni akarsz velem, készen állok! Szarok vagytok, ne ölelgessél, szarok vagytok! Az új zenéimet játsszad!” – mondta a fellépés egy pontján Wiz a DJ-nek. Később aztán felajánlotta, hogy megtanítja a DJ-t rendesen keverni, és a sapkáját is leverte.

Egy a helyszínen lévő podcaster, Bootleg Kev az eset kikerülése után Twitteren adott kontextust a sztorihoz. Elmondása szerint Wiz az elején türelmesen állt a helyzethez, de miután a DJ többször is idő előtt elvágta a zenéit, néha a legnagyobb slágereit 30 másodpercig hagyta csak menni, kiakadt. Elmondása szerint 4-5 hiba is történt, mielőtt Wiz mérges lett volna. A bulit ráadásul az is nehezítette, hogy egy helyi MC is a helyszínen volt, aki néha ráüvöltözött Wiz-re, amit a rapper szintén nehezen viselt, plusz a buli szervezője is belenyúlkált a hangerőbe. Bootleg Kev állítása szerint ilyen klub fellépésnél a DJ-k megkapják előre a dallistát, tehát kis túlzással túl sok dolguk nincs a „lejátszás” gomb megnyomásán túl.

Egyes hiphop DJ-k, például DJ Hed, vagy Kid Capri eközben nagyon más véleményen vannak. Szerintük egy előadó semmiképp sem viselkedhet így egy DJ-vel, mivel ez már túlmegy egy határon.

Soha nem láttam még Wiz-t így viselkedni. Remélem ez egy egyszeri eset. Nem tudok úgy támogatni valakit, ha ilyen egyértelműen tiszteletlen a DJ-vel szemben, akkor sem, ha a spanok vagyunk” – írta DJ Head.

Kicsit sárgább, kicsit savanyú, de a miénk alapon pont a napokban Curtis is hasonló szituban találta magát egy fellépése során.

A Majkával frissen szakító rapper épp a „Lehetne újra február” című dalát adta elő, de valami nagyon nem stimmelt a dal alapjával. Curtis le is állította a koncertet, hogy kicsit helyrerakja a DJ-t.

Hallod tesó! Állítsd már be rendesen a pot… Állítsd le! Tesóm! Kever-kavargatod, baszd meg… Állítsd be a tempót normálisan, nullára! Légy szíves!” – mondta Curtis Wiz-hez képest visszafogottan.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés