Kövess minket

Bulvár

Wiz Khalifa figyelmeztette a közönséget: aki megpróbálja felpofozni a színpadon, az le lesz lőve

Megosztva

Amióta Will Smith kiosztott egy pofont Chris Rock-nak az Oscar-gálán, van egyfajta óvatosság azokban, akik rendszeresen és életvitelszerűen állnak színpadra. Az egyik New York-i stand-up klubban például már ki is raktak egy táblát, miszerint ha valaki Smith-nek képzeli magát, és inzultálja a színpadon lévő komikust, azt azonnal kidobják és kitiltják a helyről. Szmóker rapper, Wiz Khalifa is nemrég színpadon találta magát, méghozzá az új, Still Rolling Papers című dokumentumfilmjének premierje okán, ahol a híres-neves pofonra utalva poénkodott.

Köszi, hogy eljöttetek. Ha bárki felmerészkedik a színpadra és felpofoz, az le lesz lőve, ezt megígérhetem. Gondoltam még most szólok” – mondta a rapper.

A „Still Rolling Papers” dokut amúgy szerencsére YouTube-on is meg lehet nézni. A fél órás filmben többek közt érintik Wiz gyerekkorát, Curren$y-vel és Snoop Doggal való megismerkedését, a Taylor Gang eredettörténetét, Black & Yellow című slágerének berobbanását, és persze kedvenc topikját, a marihuánát is.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés