Kövess minket

Hiphop

Xzibit anyagi gondokkal küzd, az MTV-t is beperelné

Megosztva

A 2000-es évek meghatározó rap sztárja, Xzibit kezd kifogyni a megtakarításaiból, miközben új lehetőségei nemigen vannak – legalábbis ezt állítja a bíróságon, ahol a volt felesége házastársi támogatást követel tőle.

A rapper és felesége, Krista Joiner még tavaly váltak el, de Joiner azt szeretné elérni, ha Xzibit házastársi támogatást fizetne neki. Xzibit viszont azzal érvel, hogy a pénze nagy részét felélte a COVID lezárások alatt, miközben a volt felesége a 3 millió dolláros házukban él az új pasijával. A rapper által beadott dokumentumok szerint nincs jó anyagi körülmények közt, legalábbis ahhoz képest, ahogy anno élt, állítása szerint 2019 óta nem kapott hollywoodi felkérést, nem jön pénz a kannabisz bizniszéből sem, és a pandémia miatt leállt koncertezés után a megtakarításához is hozzá kellett nyúlnia. Xzibit úgy fogalmaz, hogy mindennapi megélhetési gondjai vannak, miközben közéleti személyiségként az imidzsét is rendbe kell tartani, el kell tartania magát és a fiát is.

Krista eközben a korábbi közös házukban él az új párjával, és évi 175 ezer dollárt keres. Xzibit és a felesége már megegyeztek, hogy eladják a kb. 3 millió dollárt érő házat és felezik a pénzt, de Krista csak most kezdte el hirdetni az ingatlant, a rapper szerint ezzel időt vesztettek és a romló gazdasági környezet miatt most lehet olcsóbban kell majd megválniuk a háztól.

Xzibit persze hazudhat is az anyagi helyzetéről, annak érdekében, hogy végül az ő javára döntsön a bíróság, mindenesetre a rapper június végén arról posztolt az Insta oldalára, hogy a ‘Pimp My Ride’ című műsor miatt sok pénzzel tartozik neki az MTV-t tulajdonló Viacom vállalat. A rapper akkor azt írta, hogy igazságtalan, hogy nem kapott pénzt a merch cuccokból befolyt bevételből és az első évad utáni DVD és streaming kiadványokból még a zenéit is törölte a Viacom, csak hogy ne kelljen neki jogdíjat fizetni.

Valaki meg tud keresni, aki nem fél beperelni a Viacomot?” – írta akkor elkeseredve.

(TMZ, HNHH)