Kövess minket

Aztaa

Ye megihlette The Weekndet, ő is nevet változtatna, szimplán Abel-re

Megosztva

Mikor Kanye West bejelentette, hogy először a művésznevét, majd az anyakönyvezett nevét is megváltoztatja „Ye”-re, sokan értetlenkedve néztek, de most úgy néz ki, hogy lehet trendteremtő volt a döntés.

Kanadai szupersztár énekes, The Weeknd ugyanis nemrég arról posztolt, hogy ő is hasonló, leegyszerűsített névváltoztatáson gondolkozik.

Ezen a ponton már úgy érzem, nekem is meg kéne változtatnom a művésznevemet ABEL-re, lol” – írta, majd megnevezte Kanye-t, mint inspirációt. „Lehet beadok egy YE-t, és az igazi nevemet is ABEL-re változtatom. Vezetéknév nélkül, mint Madonna, Cher, vagy épp Prince. Nemtudom, lehet kicsit meredek” – posztolta.

Az új művésznevet először a rajongóival akarta letesztelni, fel is tette a nagy kérdést, hogy bevállalja-e a váltást.

A válaszok közt John Legend is megjelent, méghozzá nagyban támogatva az új nevet. „Az ABEL elég király” – írta, mire az énekes azzal válaszolt vissza, hogy egyre csábítóbb számára a névváltoztatás gondolata.

The Weeknd anno egy Reddit kérdezz-felelekben elárulta, hogy a karrierje elején nagyon utálta az igazi nevét (Abel Tesfaye), ezért választotta végült The Weekend-et, melyből azért dobta a harmadik „e” betűt, mivel már létezett egy hasonló nevű banda Kanadában.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés