Kövess minket

Hiphop

Yo Gotti esélyt ad egy feltörekvőnek, hogy felkerüljön a lemezére és bekerüljön a kiadójához

Megosztva

Ma ilyen megváltoztatom egy rapper életét hangulatban vagyok” – mondja Yo Gotti 1 millió dollár készpénz társaságában egy új Insta videóban. A memphisi rapper a stúdióból bejelentkezve jelentette be, hogy feltölt egy dalt a netre, amelynek a kihagyott részeire várja a vállalkozó kedvű feltörekvőket, hogy patent verzéket virítsanak. A győztes jelentkező felkerül a rapper következő nagylemezére, a készülő CM10: Free Game című projektre.

A feltöltött trap beaten Gotti is rappel, az első verzéje után 4 sort kell rápakolnia a jelentkezőknek, majd ismét Gotti következik egy négysorossal, hogy aztán a vendég váltsa megint néggyel. A „Dolla’ Fo’ Dolla„-t egy 16 soros verzével kell zárnia a vendégnek, hogy aztán Gotti fejezze be a maradék időt.

A rapper állítja, ha valaki képes lesz lenyűgözni őt a tehetségével, akkor nem csak az új lemezére kerül fel, de a CMG Records nevű kiadójához is leszerződteti, tehát ez sokak számára valóban egy vissza nem térő alkalom. Az Insta posztjában lévő instrukciók szerint a videóra vett dalt Instagramra kell feltölteni, be kell taggelni a rappert és a CMG kiadót, és a #CM10 & #DollaFoDolla hashtageket is meg kell adni. Leírásában nem emeli ki, hogy csak amerikaik jelentkezhetnek, szóval aki úgy érzi nagyot tudna menni angolul a trekkre, bátran tegyen egy próbát.

A CM10: Free Game elvileg február 4-én jelenik meg, és elvileg dupla album lesz.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés