Kövess minket

Hiphop

Yo Gotti megengedi, hogy bárki pénzt keressen az egyik dalából

Megosztva

Yo Gotti ismét segíteni szeretne a feltörekvő rappereknek. A memphisi rapper korábban biztos helyet ígért az egyik dalán egy amatőr MC-nek, már ha sikerül lenyűgöznie őt egy-két ütős verzével. Gotti letölthetővé tette a “Dolla’ Fo’ Dolla“ című trekkjét, melyre bárki szabadon rárappelhetett, majd emberünk ezekből választotta ki a győztest, aki amúgy végül a 10Percent nevű rapper lett. Ő került rá a „Dolla’ Fo’ Dolla” végleges verziójára, mely Yo Gotti új, CM10: Free Game című duplalemezének egyik dala lett.

Ez már magában szimpatikus lépés volt Yo Gotti-tól, de 10Percent kiválasztásával közel sem fejeződött be a projekt. A rapper ugyanis kiposztolta a további kedvenceit a versenyből, a szerencsések pedig nem csak egy kis vállveregetést kaptak Gotti-tól, hanem néhol pénzt, stúdiólehetőséget, sőt az egyik versenyzőnek még az egyetemi tanulmányait is állni fogja.

És itt még mindig nincs vége a sztorinak, hisz Yo Gotti bejelentette, hogy mostantól bárki szabadon dobhat egy verzét a „Dolla’ Fo’ Dolla„-ra, a végeredményt pedig akár a különböző streamingszolgáltatókra is feltöltheti, majd az ebből befolyó pénzt (részben) meg is kaphatja. Az előadó kihangsúlyozta, hogy ezt csak azért teheti meg, mert teljes egészében birtokolja a saját dalainak jogait, ha egy nagykiadónál jelent volna meg a „CM10: Free Game„, akkor ez lehetetlen lenne.

A dal letöltéséhez és a hozzá tartozó instrukciókhoz ezt az oldalt hozta létre.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés