Kövess minket

Hiphop

YoungBoy Never Broke Again egy vizeletet tároló szerkezettel próbált átmenni a kötelező drogtesztjén

Megosztva

Pozitív lett NBA YoungBoy legutóbbi drogtesztje, ezért az ügyészség azt kéri a bíróságtól, hogy ne enyhítsenek a szabadlábra helyezésével járó szigorú szabályokon.

A rapper ügyvédje azt szerette volna, ha védence szabadabban járhat-kelhet Amerikában, de az ügyészség azzal vágott vissza, hogy az egyik őr július végén lebuktatta YoungBoy-t, mikor épp a kötelező drogtesztjét próbálta megkerülni. Az őr állítólag kiszúrta, hogy a rapper egy szerkezetből öntött vizeletet a csészébe, amit aztán elküldenek a laborba. A rapper gyorsan felhúzta a nadrágját, mikor az őr kérdőre vonta, majd inkább hazament, ahelyett, hogy folytatta volna a vizeletadást. YoungBoy másnap leadott ugyan egy új mintát, de az pozitív lett THC-ra (a marihuána fő pszichoaktív hatóanyaga), állítása szerint csak egy CBD tartalmú pipába szívott bele, és tagadja, hogy bármilyen szerkezetet használt volna. A bíróság egyelőre nem döntött az ügyben.

YoungBoy-t nemrég felmentették egy fegyvertartási ügyben, de jelenleg is házi őrizetben van, mivel egy másik, Baton Rouge-i fegyvertartási ügyében még nem hoztak ítéletet.

(Complex)