Kövess minket

Aztaa

Zaklatás és gyűlöletbeszéd miatt felfüggesztették Kanye West Instagram fiókját

Megosztva

Kanye West be lett küldve a virtuális sarokba az Instagram által, miután a rapper kicsit túlfeszítette a húrt az oldalán – tudta meg a TMZ.

Ye egy 24 óráig tartó, egyelőre figyelmeztető jellegű felfüggesztést kapott a platformtól, mint a Meta egyik szóvivője elárulta. Az előadót a posztolási, kommentelési, és üzenetküldési lehetőségtől megfosztották, de az Insta profilja továbbra is elérhető. A Meta kiemelte, hogy készek további lépéseket tenni Ye ellen, ha újra megszegi a zaklatásra és a gyűlöletbeszédre vonatkozó Instagram szabályokat, igen, ez azt jelenti, hogy akár teljesen fel is függeszthetik Kanye profilját, ha nem nyugszik le.

Ye egyrészről volt felesége új pasiját, Pete Davidsont támadja posztokban folyamatosan, de D.L. Hughley humorista is kapott savat a rappertől. Emellett Kim Kardashiant is folyamatosan posztokkal bombázza, melyben néha azért könyörög, hogy egyesítsék újra a családjukat. A biztosítékot viszont vélhetően nem ezek, hanem a The Daily Show műsorvezetőjének, Trevor Noah-nak címzett egyik posztja verhette ki. Trevor a műsorában arról beszélt, hogy lehet, hogy most még csak nevetünk azon, ahogy Ye zaklatja Kim Kardashiant, de sose lehet tudni, hogy egy féltékeny férfi mire képes, majd elmesélte a saját tragikus családi történetét, ahol a nevelőapja meglőtte az anyját. Kanye válaszul az Instagram posztjában a rasszista „koon” szóval bombázta Trevort.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés