Kövess minket

Aztaa

Zendaya Louis Vuitton nagykövet lett

Megosztva

Amióta Zendaya meglepetésvendégként felbukkant, és a márka nagyköveteivel (Emma Stone, Ana de Armas) fotózkodott a Louis Vuitton párizsi divathéten tartott divatbemutatóján, megindult a találgatás arról, hogy vajon köze lesz-e valamilyen társulás szintjén a színésznőnek a luxusmárkához.

A válasz röviden: igen.

A divatház a minap jelentette be, hogy nagykövetüknek és az ikonikus Capucines táska arcának választották az Eufória 26 éves sztárját.

„A legelőször 2013-ban kiadott Capucines kézitáska a Rue Neuve-des-Capucines nevű párizsi utcáról lett elnevezve, ahol Louis Vuitton megnyitotta első üzletét 1854-ben. Ma a táska rendelkezik az egyik legemblematikusabb dizájnnal, ami a praktikus elegancia műve bőrből, amit sokféleképpen (kézi-, váll -és cross-bodytáskaként) is lehet viselni.” – írta a ház a kiegészítő kapcsán, amin extra elemnek számítanak a pántról lógó, virágos monogram logók.

„Emlékszem, úgy nőttem fel, hogy LV kampányokat nézegettem.”mondta Zendaya a Vogue magazinnak. „Volt egy táskákat és bőröndöket fókuszba helyező fotózás a korai kétezres évekből Naomi Campbellel, amit nagyon szerettem, még mindig látom magam előtt. Élénken él bennem, ahogy magazinokban először látom azokat a képeket gyerekként.”

Sorsszerű sztori, most már ő áll a helyén, a rajongók legnagyobb örömére – egyikük épp így reagált a Louis Vuitton kapcsolódó YouTube videójára: „Nincs jobb modell Zendayánál. Konkrétan generációjának Naomi Campbellje.”

Mások így írtak: „Ha megengedhetném magamnak, hogy Louis Vuittont hordjak, mindent felvásárolnék tőlük csak azért, mert Zendaya egyszer felvette.” Megint más azt hangsúlyozta, hogy mekkora PR-értéke van ennek a húzásnak, ami biztosan jövedelmező lesz: „Zendayát LV nagykövetnek választani zseniális marketinghúzás, elképesztően sok pénzt fog hozni a márkának. Bármi, amihez hozzáér, az arannyá változik, a neve minden nap trending a Twitteren, a fanjai pedig elkötelezettek. Imádom, hogy a kampány egyszerre ad Bond-, maffiafeleség- és bad bitch CEO vibe-okat.” 

Amúgy tényleg.

Ez pedig a Mert and Marcus (Mert Alas & Marcus Piggott) ikonikus divatfotós duó érdeme, akik a francia riviérán fotózták be Zendayát fekete és fehér outfitekben.

Fotók: Mert and Marcus / Louis Vuitton

(People)