Keresés

Elhunyt az ifjabb Frank Sinatra

Offmedia- 2016.03.17. 10:48
A legendás énekes egyetlen fia nagyobb nőcsábász volt, mint zenész.


Elhunyt az ifjabb Frank Sinatra, aki saját zenei karrierjével folytatta apjának, a 20. század egyik legnépszerűbb és legbefolyásosabb zeneművészének az örökségét. Hetvenkét éves volt.

Halálát családja jelentette be. Az énekes, dalszerző és karmester váratlanul hunyt el egy előadókörútján. A floridai Daytona Beachen lépett fel szerda este, amikor rosszul lett, leállt a szíve.

Hivatalos nevén Francis Wayne Sinatra az idősebb Frank Sinatra első (Nancy Barbato Sinatrával kötött) házasságából született, amint apja két másik gyereke is. Frank Sinatra Jr. nővére Nancy Sinatra énekes és színésznő, húga pedig Tina Sinatra televíziós producer.


Az ifjabb Frank Sinatra zenei rendezőként és karmesterként dolgozott apja mellett, amikor utóbbi már idős volt, mert tudta, hogy szüksége van a munkájában valakire, akiben megbízik.

Életének egy fontos momentuma volt, mikor 1963-ban, 19 évesen elrabolták egy fellépése után. Az eset azóta az egyik leghírhedtebb emberrablásként került be a történelemkönyvekbe, melyből film is készült. Nálunk Raboljuk el Sinatrát! címen vetítették.

Hozzászólások

Érdekes lehet