Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Kim Kardashian párizsi kirablásának részletei!

Kim Kardashian párizsi kirablásának részletei!

Offmedia- 2017.01.12. 12:19
Fegyverrel támadtak Kim Kardashianre párizsi luxusrezidenciáján, 9 millió eurótól szabadították meg. A rendőrség három embert elengedett, 14-et még kihallgat
A most őrizetben tartott gyanúsítottak között van az az öt ember is, aki feltehetően tavaly október 3-ra virradó éjjel fegyverrel támadt Kim Kardashianre párizsi luxusrezidenciáján, és elrabolt tőle több mint 9 millió euró (hárommilliárd forint) értékű ékszert Egy 60 és egy 72 éves férfinak már többször is volt dolga a rendőrséggel szervezett bűnözésben való részvétel miatt. A 60 éves férfi DNS-mintáját megtalálták a támadás helyszínén, ennek alapján indított nyomozást a rendőrség.

Kardashian szeptemberben New Yorkban. Még megvolt a gyűrű...
Forrás: Getty Images


Az elrabolt ékszereket egyelőre nem találták meg, de a rendőrség kb. 200 ezer eurónyi készpénzt lefoglalt a gyanúsítottaknál tartott házkutatások során. A támadás egy hírességek és gazdagok számára fenntartott diszkrét luxushotelben történt a francia fővárosban, a Madeleine-templom mögött. Kardashian már korábban is megszállt ott, Kanye Westtel is szállt már meg ott.

A részletekre is fény derült: a felfegyverzett rablók hajnali 3 óra tájban vitték el az ékszereket. A bűnözők öten voltak, a recepciós engedte be őket, ezután őt megkötözték és fegyvert fogtak rá, hogy a tévésztár lakosztályához kísérje őket. A símaszkot és rendőrségi felirattal ellátott kabátot viselő fegyveresek megkötözték és bezárták a fürdőszobába Kardashiant. Ellopták az ékszerdobozát, amelyben 5-6 millió euró értékű ékszereit tartotta és elvittek egy négymillió euró értékű gyűrűt. Kerékpáron menekültek a helyszínről úgy, hogy közben nem esett senkinek sem bántódása.

A meneküléskor a rablók elvesztettek egy gyémánt nyakéket. amelyet később egy járókelő talált meg az egyik szomszédos utcában és átadott a rendőröknek. Körülbelül 30 ezer eurót ért...

Kapcsolódó cikkeink

Fegyverrel fenyegették Kim Kardashian-t, miközben Kanye West koncertezett

Hozzászólások

Érdekes lehet