Kövess minket

Film

Zenés előzetest kapott Kid Cudi saját „Entergalactic” című animációs sorozata

Megosztva

A Netflix megosztotta az első rövidebb előzetest Kid Cudi első saját sorozatához, mely „Entergalactic” név alatt fut majd.

A felnőtt animációs show egy feltörekvő New York-i művészt, Jabari (Kid Cudi) kalandjait követi végig, ahogy a főszereplőnk megpróbál a karrierje és a szerelmi élete közt balanszolni. A közel 1 perces teaser kevésbé a sztorira és inkább a hangulatra fókuszál, miközben egy új Cudi dal, a „Do What I Want” szól a háttérben. A showhoz Jessica Williams, Timothée Chalamet, Ty Dolla Sign, Vanessa Hudgens, Teyana Taylor, és Macaulay Culkin is a hangjukat adták. Cudi korábban a „legnagyszerűbb művészeti alkotása„-ként írta le a sorozatot, amin már több mint 3 éve dolgoznak a „Feketék fehéren” (a sorozat nem a film!) készítőjével, Kenya Barris-szal.

A Netflix leírása szerint a sorozat olyan lesz, mintha összekevernénk a Pókember: Irány a Pókverzum!-ot az HBO „Bizonytalan” című sorozatával. Alább csekkolható az előzetes, premier valamikor ősszel, pontos dátum egyelőre nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés