Kövess minket

Film

007 vs. alkoholizmus?

A pletykák szerint kedvenc 007-es ügynökünk, Daniel Craig mostanában többször néz a pohár fenekére. A most készülő Bond-film kapcsán kielemezték, hogy melyik ügynök fogyasztotta a legtöbb alkoholt, a „megtisztelő” címet pedig Daniel Craig nyerte el.

Megosztva

007Fotó: Getty / Europress

A kutatást nem meglepő módon a britek végezték és egy szaklapban, a The Grocery-ben jelent meg.

A híres brit ügynököt eddig több színész is alakította már, de egyik sem ivott annyit, mint Craig. A magazin elemzése alapján filmenként megközelítőleg 20 pohár alkoholt fogyaszt, vagyis kétszer annyit, mint Sean Connery.

Míg az ausztrál színész, George Lazenby csak 9 pohárral fogyasztott, addig a brit Roger Moore 11-szer ürítette ki poharát. A legkevesebbet Timothy Dalton itta, 4-5 pohárkával. Pierce Brosnan nem vetette meg az alkoholt, ő filmenként 12 alkalommal ivott.

A magazin arra is kitért, hogy a Spectre-ben minden bizonnyal sokat fog Craig a pohárhoz nyúlni, mert a film szponzora egy ismert vodkamárka. A The Grocery magazinból az is megtudható, hogy a Casino Royal film megjelenése után megnőtt Nagy-Britanniában a vodka, gin és a vermut fogyasztása.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés