Kövess minket

Hiphop

1 milliárd kattintással TikTok-rekordot döntött Drake „Toosie Slide” című dala

Újabb nap, újabb Drake rekord.

Megosztva

Forrás: TMZ

Bejött Drake terve: a rapper TikTokos népszerűségszerzésre szánt, igen addiktív, de meglehetősen butuska Toosie Slide című dala arat a videómegosztó platformon, mégpedig olyannyira, hogy a rapper ezzel a jellemző módon máris óriási rekordokat döntöget.

A TMZ bulvárügynökség hozta le a minap, hogy a #ToosieSlide hashtag röpke két nap leforgása alatt egy milliárd megtekintést hozott, ezzel fel is került a dobogó csúcsára, ugyanis zenés trend ilyen hamar még nem érte el a bűvös kilenc nullás határt. Kylie Jenner volt az, akinek majdnem ilyen hamar összejött ugyanez még októberben a #RiseandShine-nal, csakhogy a TMZ-nek nyilatkozó TikTok munkatárs kiemelte, hogy Drake még rövidebb idő alatt húzta be a milliárdot, mint a Kardashian-klán üdvöskéje.

Az érdeklődés azóta természetesen szemernyit sem csökkent, le is csekkoltuk: a #toosieslide jelenleg 3.2 milliárd kattnál jár TikTokon, ez egészen pontosan azt jelenti, hogy ennyien nyomtak rá eddig a hashtagre és kezdték el böngészni a trenddel kapcsolatos felkapott videókat.

Forrás: TikTok

A Toosie Slide most április elején droppolt, de szinte már azelőtt fogalom lett és befutott dalként pörgött, hogy hivatalosan is kikerült volna kislemez formájában, hála a Toosie nevű atlantai srác ügyes marketinggel előre belengetett táncos videójának, és annak, hogy a track dalszövege („It go right foot up, left foot, slide / Left foot up, right foot, slide”) miatt tökéletesen kompatibilis arra, hogy egy könnyen reprodukálható denszelős kihívás szülessen rá.

A dalra egyébként celebek sokasága csúszkált a debütálás óta, többek közt LeBron James, Chance the Rapper és Justin Bieber is, de itthon is kipróbálták jó páran. 

[vembed youtube=”QJ7hkJWfMG8″ ][vembed youtube=”lyjmT09Gllg” ][vembed youtube=”-915RLe2s4U” ]

(via)
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük