Kövess minket

Stílus

10 divatillusztrátor, akit érdemes követned az Instagramon

A divatillusztráció ismét a reneszánszát éli, és egymás után bukkannak fel az Instagramon a tehetséges művészek, akik fotózás helyett azonnal ecsettel és festékkel tudósítanak a legújabb divatról. Összegyűjtöttük a tíz kedvencünket!

Megosztva

Carly Kuhn @thecartorialist

thecartorialist1

Egy csapásra híressé vált, amikor Sarah Jessica Parker megosztotta a róla készített grafikáját – innen már egyenes út vezetett a Prada kampányának illusztrálásáig és a divatvilág első soraiba.

Jessica Durrant @jessillustrator

jessillustrator

Pár vonallal képes megragadni a divat lényegét, de a bonyolult mintákat is aprólékos ecsetvonásokkal szemlélteti – simán lehet, hogy egy-két képe ismerős lesz, annyian osztják meg őket.

Jordi Labanda @jordilabanda

jordilabanda

A spanyol illusztrátor képeit már füzetborítókról ismerhetjük – imádnivaló figurákat és történeteket rajzol meg, köztük a divatvilág hírességeivel.

Inslee Fariss @inslee 34,8k

inslee

Személyes kedvencem, aki nemcsak a kifutókon felbukkanó ruhákat adja vissza tökéletesen, hanem a divatos csajok mindennapjait is – önálló karaktereket teremt, akikkel tudunk azonosulni. És plusz pont, hogy imádja a kutyákat!

Bil Donovan @bildonovan 34,1k

bildonovan

Amikor nem épp tanít vagy a Diornak és Vogue-nak készít illusztrációkat, Bil Donovan képregényekkel és gyönyörű vízfesték vonásokkal adja vissza a New York-i divatszcéna hangulatát.

Meghan Morrison @travelwritedraw 133k

trawelwritedraw

A fiatal tehetség már tekintélyes rajongótáborral rendelkezik a divatvilág elitjében. Olyan hírességek követik, mint Taylor Swift, Cara Delevingne, Kendall Jenner vagy Karlie Kloss.

Blair Breitenstein @blairz 76,5k

blairz

Drámai stílusával kihangsúlyozza a szemeket és a szájakat a modellek megrajzolásánál, ezzel extra glamourt adva a bemutatókhoz.

Donald Robertson @drawrobertson 159k

drawrobertson

Rengeteg követőjét játékos, színes illusztrációinak köszönheti – az ötgyerekes apuka többek között az amerikai Glamourba és több kozmetikai márkának is készít illusztrációkat.

Lena Ker @lenaker

lenaker

Az orosz illusztrátor gyönyörű grafikákkal adja vissza a legfrissebb trendeket, legjobb street style szetteket és csajos pillanatokat – érdemes inspirálódni tőle!

Jenny Walton @jennymwalton 64,1k

jennywalton

A hobbi-illusztrátorból lett hivatásos művész az Intagramon szerzett olyan hírnevet magának a képeivel, hogy ma már a legrangosabb divatbemutatókra hívják – és még a stílusa is imádnivaló!        

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés