Kövess minket

Aztaa

10 ezer korsó ingyen sört osztanak szét Budapesten, miután feloldják a korlátozásokat

A kezdeményezéshez 30 vendéglátóhely csatlakozott.

Megosztva

Forrás: FIRST The Craft Beer Co.

Orbán Viktor ma délután videóüzenetben jelentette be Facebookon, hogy Budapesten is feloldják a járványhelyzet miatt bevezetett kijárási tilalmat. Ez még közel sem jelenti a visszatérést a normális élethez, szép lassan, a vidéki lazítások után követheti a főváros a korlátozások enyhítését. Hétfőtől viszont már kinyithatnak a vendéglátóhelyek, igaz egyelőre csak a teraszon lehet fogyasztani, és tartani kell a távolságot.

Az emberek egy része mindenesetre már nagyon kimozdulna, és ezt a helyek is érzik, el is indult egy akció a FIRST Craft Beer szervezésében, melynek keretében a korlátozások enyhítése utáni csütörtökön 10 ezer korsó ingyen sört osztanak szét budapesti vendéglátósok. A „Meghívunk egy sörre Budapest!” elnevezésű eseményen máris van közel ennyi érdeklődő, szóval lesz aki megigya a felajánlott ingyen sört.

„Pont két hónapja új időszámítás kezdődött: egy pénzügyileg, de mellette érzelmileg, pszichésen is megterhelő időszak indult el, amit csakis a Ti kedves üzeneteitekkel, szavaitokkal és támogatásotokkal tudtunk átvészelni. Ezt az erőt, szeretetet szeretnénk megköszönni nektek – és veletek együtt újra beindítani Budapest életét és kedvenc vendéglátóhelyeinket! Budapesti vendéglátós barátainkkal összefogva ezen a héten ugyanis mindenkit, aki egy gyöngyöző korsóval csillapítaná sör- és közösségszomját, összesen 10.000 korsó sörre látunk vendégül!” – olvasható a felhívásban, melyhez többek közt olyan helyek csatlakoztak, mint a Szimpla Kert, Élesztőház, Zsiráf, Pointer, és még 28 másik hely, köztük éttermek is. 

Az akció tehát elvileg csütörtök este 6 órától indul, ahol ugye van terasz, és a készlet erejéig tart. Pontos infókért érdemes követni az akció Facebook eseményét.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük