Kövess minket

Bulvár

100 millió dollárt kap Dr. Dre ex-felesége a válás után

Megosztva

Dr. Dre és a most már ex-felesége, Nicole Young hivatalosan is elváltak, de a producernek ez nagyon nem lesz olcsó mulatság. Mint a TMZ a héten megírta, Dre és Young megállapodtak a válási feltételekben, melynek eredményeképpen 100 millió dollárt kell fizetnie Dre-nek.

Nicole Young az első 50 millió dollárt már most megkapja, míg a 100 misi második felét csak jövőre. Dre amúgy kb. 820 millió dolláros vagyonnal rendelkezik, de a jövedelmének felét nem kell majd leadni a feleségének, mivel kötöttek házassági szerződést, melyben ezt kizárták.

A comptoni producer tulajdonában marad a Young-gal közösen használt hét ingatlan, és a zenéivel kapcsolatos jogdíjakból befolyt pénzek is teljes egészében őt illetik meg. A kocsiparkjukból Dre hatot tarthat meg, Nicole pedig viszi a maradék négyet, az nem nyilvános, hogy milyen típusú autókról van szó, de vélhetően nem Zsigulik.

Nicole továbbá megtarthatja az összes ékszert, készpénzt, és bankszámlát, mely a házasság alatt szerzett, viszont az ügyvédi költségeit magának kell állnia.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés