Kövess minket

Hiphop

11 embert tartóztattak le fegyverrel való visszaélésért egy rap klip nyomán, közel ugyanennyien szökésben

Többeket már forgatáskor őrizetbe vették, miután rájuk hívták a rendőröket.

Megosztva

Forrás:

20 embert gyanúsított meg a houstoni rendőrség fegyverrel való visszaéléssel NFL Cartel Bo és Maxo KreamHoova” című rap klipje nyomán – írja a Fader egy helyi csatornára hivatkozva.

A klipet még márciusban forgatták a houstoni Lakewood Parkban, mely egy iskola mellett található, több diák látható is egy-egy bevágásban. A videóban a két rapper mellett bandatagok is szerepelnek szép számmal, akiknél igazi, éles fegyverek voltak. Egy átutazó autós meglátta a fegyvereket, és kihívta a rendőröket, akik ezután több körözés alatt álló férfit vették őrizetbe a helyszínen, többen viszont elmenekültek. A klip amúgy pont az intézkedésről készített felvétellel indul.

[vembed youtube=”ppkaCROhIuQ” ]Májusban aztán a vizuál is kikerült a netre, melyet jó sokszor megnézhettek a nyomozók, ugyanis így azonosították be az összes fegyveres bandatagot. Az egyik gyanúsítottat még az elfogása előtt lelőtték az utcán ismeretlenek. 11 embert tartóztattak le eddig, kilencen szökésben vannak, köztük a klip egyik rappere, NFL Cartel Bo, igazi nevén Warren Brown. Őt anno illegális fegyvertartásért és egy rendőr megtámadásáért helyezték házi őrizetbe, de levágta a nyomkövetőjét, és jelenleg nem tudni, hol tartózkodik. 

Forrás:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés