Kövess minket

Film

11 éve startolt a Jóbarátok!

Ideje öregnek érezni magunkat.

Megosztva

jóbaratokFotó: Getty / Europress

1994 szeptemberében mutatták be először a Jóbarátok című sorozatot. Eleinte nem fűztek sok reményt hozzá, az elővetítéseken nem aratott osztatlan sikert, ám később a készítők úgy döntöttek, mégis adnak neki egy esélyt. Ez volt az ő szerencséjük, ugyanis még 11 évvel az indulása után is ódákat zengnek a sorozatról, és a legkisebb korosztálytól a legidősebbekig mindenki imádja. Ha már így évforduló van, mondunk pár érdekes infót.

Rengeteg furcsa címet adtak a sorozatnak

Mielőtt még az egész elindult volna, a két rendező valami rövid, ám annál frappánsabb címet szeretett volna adni a sorozatnak. Volt Insomnia Café, Across the Hall és Six of us is. Az NBC végül Friends of us címmel vette meg, majd szeptemberi indulásánál lerövidítette szimplán Friends-re.

A híres nyitányt nem a Central Parkban forgatták

Sokakban lehet most egy világ omlott össze, de le kell rántanunk a leplet a főcímről: sajnos nem a Central Parkban forgatták, hanem a Warner Brothers stúdióban felállított díszletben.

Lisa Kudrow utált gitározni

Nemrégiben pedig még Taylor Swifttel is előadta a híressé vált Büdös macska című számot, azonban Lisa Kudrow nem mindig szeretett gitározni, sőt a felvételek elején kifejezetten utálta. Inkább bongón játszott volna, de a producerek ragaszkodtak a húros hangszerhez.

Rituális ölelkezés forgatás előtt

Mielőtt elkezdődött volna a show, mielőtt forogtak volna a kamerák, a színészek elvonultak egy külön kis helyiségbe, hogy felkészüljenek. Általában megölelték egymást, becsukták a szemüket, és átgondolták az egész szerepüket.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés