Kövess minket

Hiphop

12 éves kissrác lett Boosie Badazz kiadójának legfrissebb igazolása

Lil Blurry lesz a jövő szupersztárja?

Megosztva

Forrás:

Régóta a bőrünkön érezhetjük a hiphop univerzumában zajló generációváltást, ám arra mégsem voltunk felkészülve, hogy az általános iskolák padjaiból fiatal előadók lepik el a különböző zenei kiadókat. 2017-ben MATT OX volt az aktuális szenzáció, a 13 éves trapper aláírásáért a legnagyobb labelek versengtek hosszú időn keresztül, végül aztán a jónevű Warner Bros.-nál kötött ki. E hónap elején pedig az Empire szerződtette a mindössze 11 éves Lay Lay-t, akinek eddig még egyetlen saját száma sem készült el, csupán kedvtelésből freestylozgatott Instagramos közönségének.

A minap Boosie Badazz kiadója, a Bad Azz music Syndicate is bekapcsolódott a modernkori „gyermekkereskedelembe” Lil Blurry leigazolásával. A kaliforniában élő 12 éves srác idén robbant be a köztudatba dallamos, auto tune-nal nyakon öntött zenéivel, már amennyire három videóklippel bármiféle robbanást elő lehet idézni. Boosie azonban nagyon sokat vár a többek által csak következő Justin Bieberként aposztrofált legénytől, a szerződés aláírását követően szimplán az 1 milliárdot érő kölyökként emlegette új kedvencét.

[instagram]Bm1lxibnxdR[/instagram]
A Baton Rouge-i rosszfiú öt évvel ezelőtt, 2013-ban alapította meg kiadóját, melynek Lil Blurry mellett öt másik előadó, név szerint Koly P, B Will, OG Dre, Wavy és Yung Bleu is tagja már.

[vembed youtube=”emRb2fd7QKE” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés