Kövess minket

Hiphop

126 dal van French Montana új albumán

Megosztva

Pénteken jelent meg French Montana új albuma, a Mac & Cheese 5-t, amelynek egyik verziója monumentálisra sikeredett.

Az eredetileg 21 számot tartalmazó album körül elég nagy volt a felhajtás, köszönhetően annak, hogy két Kanye West szereplést is tartalmaz. Néhány rajongó azonban észrevette, hogy az albumnak van egy bővített változata is, ami 126 számot tartalmaz. Ahogy alább látható, az albumnak ebben a verziójában számos acapella, felgyorsított, lelassított és még instrumentális verzió is található az alapszámokból.

A közösségi médiában egyes rajongók gyakorlatilag kinevették French Montanát a döntés miatt. Összességében az utóbbi időben számos előadó csinált ilyesmit, azonban ők ezt kislemezek és nem egész albumok esetében teszik. Sokak számára a 126 szám egy kétségbeesett próbálkozásnak tűnik, amivel a streamingszámokat akarják felpörgetni. Ha a dalokat külön látja az ember borítókkal együtt, akkor még viccesebb az egész szituáció.

Persze szerencsére még mindig ott van a sima verzió, ami csak 1 óra hosszú, és Ye mellett olyan vendégeket tartalmaz, mint Lil Wayne, Rick Ross, Westside Gunn, Lil Durk, és még sokan mások. Alább lehet csekkolni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés