Kövess minket

Hiphop

15 év börtönre ítélték a brooklyni rappert, Casanovát

Megosztva

Casanovát hivatalosan is elítélték az Untouchable Gorilla Stone Nation utcai banda tagjaként elkövetett bűncselekményeiért. A brooklyni rapper kedden 188 hónap börtönt, azaz 15 évet kapott a helyi kerületi bírótól. A vádpontok közt volt egy 2020-as floridai lövöldözés, egy 2018-as rablás és több mint 100 kilogrammnyi marihuána terjesztésében való részvétel.

A bíró kiemelte, hogy Casanova nem csak részt vett a banda különböző üzletelmeiben, de tekintélye a közösségben központi szerepet játszott a Gorilla Stone sikeres toborzásában és országos terjeszkedésében. Szerinte az ítélet egy újabb bizonyíték, hogy nem éri meg a bandaéletmódot követni.

Casanova a Gorilla Stone-ügy 12. vádlottja, akit elítéltek. További öt vádlott vallotta magát bűnösnek és várja az ítélethirdetést. A rapper korábban egy nyílt levélben kérte a bírót, hogy kegyelmezzen, mivel öngyilkos gondolatai vannak a rácsok mögött. Tekintve, hogy a 15 év börtön az adható lehető legalacsonyabb büntetés volt, a bíró lehet tényleg meghallotta Casanova szavait.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés