Kövess minket

Stílus

15 nyomós indok, amiért Tyga sajnálhatja, hogy végül nem jött össze Jordan Ozunával

Megdönthetetlen érveink vannak.

Megosztva

Forrás:

Április eleje óta tudható, hogy Kylie Jenner és Tyga szünetet tartanak. A rapper és a polihisztor korábban már többször szakítottak, így igazából senki, még mi se vettük komolyan a hírt. Azóta viszont úgy tűnik jól megvannak egymás nélkül, még a Coachella fesztiválra is külön bagázzsal mentek, Kylie például Travis Scott társaságát élvezte, miközben Tyga-t épp nem engedték be a VIP-be.

Tegnap viszont egy pillanatra úgy tűnt, fordult a kocka. Tyga-t lekapták egy ismeretlen lánnyal, ráadásul olyan arckifejezéssel, melyről leli, hogy „csak Kylie meg ne tudja„. 

[twitter]https://twitter.com/hanginwitcoop/status/855465124383084545[/twitter]

A pletykagyár azonnal beindult. Mindenki a lány kilétét és a köztük lévő kapcsolat komolyságát akarta megtudni. Abban viszont a legtöbben egyetértették, hogy ez egy egyértelmű felfelé bukás Kylie-hoz képest……egészen addig, míg maga a lány nem tisztázta a dolgokat. A 24 éves modell, Jordan Ozuna Twitteren tette helyre a mendemondákat, állítása szerint röhejes feltételezés, hogy járnának Tyga-val, bármit is mondjanak a képek.

[twitter]https://twitter.com/jiordyn/status/855512799182700544 [/twitter]

Ez a hajó tehát elúszott, viszont itt van 15 nagyon nyomós érv, amiért Tyga nagyon is sajnálhatja, hogy végül nem lett a dologból semmi komolyabb:

Forrás:


Forrás:


Forrás:


Forrás:


Forrás:


Forrás:


Forrás:


Forrás:


Forrás:


Forrás:


Forrás:


Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés