Kövess minket

Hiphop

150 ezer dollárt követel Swae Lee merevlemezének megtalálója

A merevlemez-terrorista már saját Instagram oldalt is csinált az elhagyott adattárolónak.

Megosztva

Különös fordulatot vett Swae Lee Los Angeles-i repülőtéren hagyott merevlemezének története.

Mint korábban írtuk, a Rae Sremmurd rapperének és énekesének elvesztett adattárolóján vannak a kiadatlan zenéi, vagy legalábbis a rögzített vokáljai, de más személyes adatokat is tartalmazhat a HDD, hisz Swae egyenesen azt posztolta Twittere, hogy rajta van az egész élete. Nyomravezetői díjnak először 20 ezer dollárt ajánlott fel, majd ezt felnyomta 50 ezer dollárra (14,5 millió forint). Twitteren sokan elpoénkodtak azzal, hogy ha náluk lenne a merevlemez, biztosan minden kiadatlan trekket meghallgatnának, vagy esetleg megpróbálnának még az 50 ezer dollárnál is több pénzt csinálni a merevlemezen található adatokból, és most úgy tűnik, hogy a nem túl becsületes megtaláló is hasonlókban gondolkodik, hisz egy bizarr Instagram Live során elmondta, hogy 150 ezer dollárt kér a merevlemezért cserébe.

A férfi egy Guy Fawkes maszkban, eltorzított hangon kapcsolódott be Swae Lee Instagram Live-jába, és megmutatta, hogy nála van a merevlemez, és több a zenészhez köthető tárgy, többek közt egy drága óra, és az arcmaszkja is. Swae-t csak a merevlemez érdekelte, és azt tanácsolta, hogy privátban beszéljék meg a dolgot.

A deal viszont vélhetően nem köttetett meg, hisz a magát Swae Lee rajongónak tartó férfi egy „swaeleeharddrive” nevű Instagram oldalt hozott létre, ahol a vágyott tárggyal pózol, miközben arról ír, hogy „szóval ilyen érzés híresnek lenni„. Mindeközben azt ígéri, hogy rövid részleteket fog nyilvánosságra hozni a kiadatlan dalokból, a Story-k közt még szavazásra is buzdítja a követőket, hogy melyik kollab dalt akarják hallani. Roddy Ricch, Offset, Drake, és Post Malone vannak az opciók közt. A profilt máris 11 ezren követik.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés