Kövess minket

Hiphop

2 Chainz nem igazán örül neki, hogy lemaradt Eminem új albumáról

Az egyetlen vendégrapper, Phresher viszont nagyon izgatott.

Megosztva

Forrás:

Eminem új albumáról az egyik első információmorzsa az volt, hogy 2 Chainz szerepelni fog rajta. A College Park-i (t)rapper még június végén posztolt büszkén egy képet, melyen Em mellett áll, a leírásba pedig azt írta: „Szóval ez is megtörtént„. Egy hónappal később egy rádióműsorban mesélte el, hogy igen, tényleg együtt dolgoztak Eminemmel, és a felvett dal Em új lemezén lesz majd hallható. 2 Chainz állítása szerint először egy refrén lehetőségével találták be, de egy kis noszogatás után sikerült elérnie, hogy kapjon egy verzét is.

Ma reggel óta tudjuk, hogy 2 Chainz mégsem lesz rajta az azóta már névvel is rendelkező kilencedik lemezen, és egy friss posztból úgy tűnik, ezt maga az érintett sem látta jönni. Kétlánc ugyanis pár elég beszédes emoji kíséretében posztolta ki a Revival dallistáját.

[instagram]BcWKl24j9Hu[/instagram]
A mérges arc és az ökölbe szorult kéz sokat elárul, talán nem is kellettek ide szavak.

Eközben a projekt egyetlen vendégrappere, Phresher iszonyatosan izgatott a december 15-én érkező albummal kapcsolatban. A harmadik, „Chloraseptic” című trekin vendégeskedő rapper a Complexnek elmesélte, hogy Eminemet a Remy Ma-val közös „Wait A Minute” című száma fogta meg. A detroiti rapper elrepült New York-ba, hogy felvegyék a dalt, aminek az alapját Phresher korábban még csak nem is hallotta. A stúdiózás kb. 8 óráig tartott, és a végeredmény állítólag egy iszonyat nyers és kemény szám lett.

[vembed youtube=”NfMildOgBPo” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés