Kövess minket

Hiphop

2 Chainz: Úgy tűnik egyre többen vágják ki a verzéimet

Eminem után most éppen Travis Scott és Quavo.

Megosztva

Forrás:

Decemberben kisebb meglepetést okozott, mikor Eminem közzétette „Revival” című albumának dallistáját, és nem szerepelt rajta 2 Chainz, aki korábban több helyen is elmondta, hogy nem csak együtt stúdiózott a detroiti rapperrel, de még egy verzét is felvettek következő albumához. A verze végül nem került rá a lemezre, és még a refrénhez is egy másik rappert, Phreshert használta fel Em. 2 Chainz reakciója egy kis frusztrációval vegyített meglepettség volt, de azóta hozzászokhatott az érzéshez, mert most mint kiderült egy újabb szerepléstől fosztották meg, ezúttal Travis Scott és Quavo kollab albumán.

College Park-i rapper a „Modern Slavery” című kezdőszámon kapott volna helyet, de a végleges verzióban már csak Travis és Quavo szerepel. És hogy ez hogy derült ki? 2 Chainz-t poszttraumás stressz szindrómába repítette Swizz Beatz egyik Insta videója, amin épp a szóban forgó dalt éli. A rapper bekommentelte a vidi alá, hogy iszonyat kemény ez a dal, és még egy verzét is rögzített hozzá, majd félig nevetve félig szomorúan hozzátette, hogy mostanában egyre gyakrabban dobják ki a verzéit.

[instagram]BdT7-JfBMUL[/instagram]Swizz amúgy válaszában megnyugtatta 2 Chainzt, hogy ő biztosan fel fogja használni az utoljára rögzített rímeit. Csak aztán nehogy megint jöjjön a meglepetés.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés