Kövess minket

Bulvár

2 év börtönre ítélték Tekashi 6ix9ine-t, 2020 végén szabadulhat

A büntetése felét már leülte.

Megosztva

Forrás:

A mai nap során két év letöltendő börtönbüntetésre ítélte Tekashi 6ix9ine-t a New York-i bíróság, a rapper a kiszabott büntetésből már leült 13 hónapot, így aztán leghamarabb 2020 végén szabadulhat. 

6ix9ine-t, igazi nevén Daniel Hernandezt a Nine Trey Bloods nevű New York-i utcai bandában elkövetett rablások, fegyveres visszaélések, több erőszakos bűncselekmény, és életveszélyes fenyegetések vádjában vették anno őrizetbe, több társával együtt. Összesen kilenc vádpontban vallotta magát bűnösnek, igaz később még egy családon belüli erőszakot is elismert. A rapper végig együttműködő volt a hatóságokkal, és segített több bandatársát rács mögé juttatni vallomásaival. A többi letartóztatott bandatag 5 és 15+ év közötti börtönéveket kaptak. 69 alacsony büntetésébe tehát egyértelműen közrejátszott, hogy ott segítette a hatóságokat, ahol csak tudta, még az ügyészség is annyira elégedett volt vele, hogy enyhe ítélete mellett érvelt az ügyben eljáró bírónál.

6ix9ine-t a szabadulása után 5 évig megfigyelés alatt tartják, egy 35 ezer dolláros bírságot is ki kell fizetnie, valamint 300 órányi közmunkát kell végeznie.

[twitter]https://twitter.com/innercitypress/status/1207355627456073729[/twitter]
Judge Paul Engelmayer bíró az ítélet bejelentésekor kiemelte, hogy a meghozott döntésben közrejátszott a rapper együttműködése a hatóságokkal, de úgy érzi, hogy nem lenne helyes, ha azonnal szabadulna. „Úgy érzem túl agresszív és önző viselkedésről tett tanúbizonyságot, ma még nem engedhetem szabadon” – mondta a bíró.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés