Kövess minket

Aztaa

2015 csúfos szakításai

Az élet nagyon szép, ha boldog és szerelmes az ember, azonban vannak olyan kapcsolatok, amelyek többszöri próbálkozás után is zátonyra futnak. A sztárok is próbálkoznak a tartós boldogság elérésével, azonban ez csak többé-kevésbé sikerül. Abban a nehéz helyzetben vannak, hogy ha csalódás éri őket, akkor az átlagemberrel ellenétben, őket azonnal ízekre szedi a média.

Megosztva

Cristiano Ronaldo & Irina Shayk

Cristiano Ronaldo és ex-nője krízise múlt év őszén vette kezdetét. A sok konfliktus után idén tavasszal úgy döntött a pár, hogy elválnak útjaik. Irina Shayk az incidens után abba is hagyta a focista követését Twitteren. Hosszú ideig találgatták, hogy mi vethetett véget a cirka 5 éves románcnak. Pletykáltak arról, hogy a gyönyörű modell olyan SMS-ekre bukkant párja telefonjában, amelyek Cristiano szeretőitől származtak. A másik tábor szerint csak az lehet a szakítás oka, hogy Irina és anyósjelöltje nem szívlelték egymást. Cristiano Ronaldo azóta sem állapodott meg, Irina törött szívét viszont Bradley Cooper ápolta.

Ben Affleck & Jennifer Garner

Az év sokkja volt, legalábbis Hollywood számára! Ben Affleck és Jennifer Garner házassága már-már példaként szolgált, eddig. A pár arra az elhatározásra jutott, hogy külön folytatják, de mióta kimondták a válást, azóta egyre többet lehetett őket együtt látni. Sőt a gyerekek miatt a karácsonyt is együtt töltötték.

[vembed youtube=”7JJfJgyHYwU” ]
Nicole Scherzinger & Lewis Hamilton

A sztárpáros szappanoperába illő története idén is folytatódott. Sok találgatás volt a szakításról, még több az eljegyzésről, ám a pár végül mégis szakított. Elvileg azért nem működött köztük, mert nem volt idejük egymásra. Ettől függetlenül Nicole Scherzinger már nagyon megállapodna, meglátjuk, hogy mit hoz számára a jövő.


Chris Martin & Jennifer Lawrence

Az elragadó színésznő miután több pluszpontot is begyűjtött, több hibába is belefutott. Édes idillnek indult a Coldplay énekesével, de a románcnak nagyon gyorsan vége szakadt. A pár szakítását véleménykülönbséggel, nézeteltérések sorozatával és a sok munkával magyarázta.

Gwen Stefani & Gavin Rossdale

20 éves házasságának intett búcsút Gwen Stefani, a gyerekeket továbbra is közösen nevelik majd. A válás bejelentése után pár hónappal az énekesnő meg is vigasztalódott.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés