Kövess minket

Stílus

2015 frizuradivatja!

Ha azok közé a nők közé tartozol, akik órákat töltenek a legújabb frizuratrendek böngészésével, akkor ezeket a technikákat neked is ki kell próbálnod. Legalábbis a Google szerint ezek minősülnek a legnépszerűbbnek, mivel ezekre keresnek rá a legtöbben.

Megosztva

frizuradivat

Fonás

Ebben az évben a legkeresettebb frizurák közé a különböző fonások technikája került. Vajon ennek mi lehet az oka? Természeten azon kívül, hogy először mindenki a hírességek hajkoronáira gondol.

Az internetnek köszönhetően, ma már nem okoz gondot, hogy egy trend elterjedjen, így járják be a világot a különböző tutorialok, amelyekből inspirációkat is meríthetünk. Meglepő adat, hogy a YouTube-on körülbelül 13 millió érdeklődője volt már a fonások témájának.

[vembed youtube=”HJLGdAqmhvU” ]

Színes hajgombóc

A hajfestés már az ókori kultúrákban is jelen volt, de talán az árnyalatok soha nem voltak ennyire változatosak, mint most. Napjainkban nem csupán egy szín hódít, hanem a szivárvány színei. Az őrület elterjedését Katy Perry-hez kötik, aki az év elején megrendezésre került Grammy díjátadón stílusával meglepte a rajongókat. Az énekesnő külseje teljes mértékben trendalakító hatással bír, melyet követői is alátámasztanak. A múlt évhez képest jelentősen megnőtt azok száma, akik szivárványos hajszínnel rendelkeznek. És most már nemcsak festik a hajat, hanem fújják ki, mint például Guy Tang.

[vembed youtube=”9XidPV6l-lQ” ]

Pasifront

Azt hinnénk, hogy a pasik nem annyira érdeklődnek a szépségápolás iránt, ám a Google ezt is megcáfolta. A férfi hajdivatról is van lista, a hímek is követnek valamit, ami pedig nem más, mint a One Direction tagjának Harry Styles-nak a haja. A férfiak megnövesztik a hajukat és a lányokhoz hasonlóan befonják. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.