Kövess minket

Bulvár

2016 legdurvább botrányai

Sztárbotrány minden évre jut bőven. Idén ez volt a kínálat.

Megosztva

Johnny Depp és Amber Heard válása

Már a házasságkötésük után felröppentek olyan pletykák, melyek azt próbálták igazolni, hogy a házasságuk nem lesz hosszú életű. Május környékén elindult a sárdobálás, mikor Amber Heard beadta a válókeresetet. Amber szerint Johhny erőszakoskodott vele. A színész pedig azt mondta, hogy ez csak rágalom, hogy a válás több pénzt hozzon a nőnek.

Rihanna a Szigeten

Az idei év talán legnagyobb csalódása volt a hazai közönség számára Rihanna, aki a Sziget Fesztiválon nyújtott produkciójával vívta ki sokak csalódottságát és ellenszenvét. A koncert alatt több dolgot is sérelmezett a közönség. Ilyen volt a nagy késés, a számok kihagyása és rövidítése. 

Brad Pitt és Angelina Jolie válása

A tengerentúli sajtó már jó ideje gyanította, hogy valami nem stimmel a házaspárnál. A bomba végül robbant is, a sztárpáros beadta a válókeresetet. Ráadásul Angelina súlyos vádakkal is illette férjét, miszerint kábítószer és alkohol hatása alatt erőszakoskodik a gyerekekkel. Ez mint utólag kiderült csak rágalmazás maradt, azonban Bradnek a mai napig terápiára kell járni, mely egyben a gyereklátogatás feltétele is. Ki hitte volna, hogy idejut az álompár.

Kardashian – West

A házaspár mindkét tagja idegösszeomlást kapott az év során. Először Kimmel történt egy incidens (betörtek a hotelszobájába), majd pedig Kanye rettegett attól, hogy meg akarják ölni. Reméljük, jövőre átmegy rajtuk az összes hóbort.

Justin Bieber – a szokásos

Még felsorolni is hosszú lenne botrányait. Idén is bővelkedett bennük. Egyik koncerten nem volt kedve énekelni, a másik koncertjén pedig playbackelt. A legdurvább húzása az volt, hogy megütötte a rajongóját, aki autogramot akart tőle kérni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés