Kövess minket

Zene

2018: Kruleodüsszeia – Archy Marshall élőben a holdról

30 perces koncert a “világűrből”.

Megosztva

Forrás:

King Krule az intim, mégis punkosan zúzós budapesti fellépés, a felhők fölötti utazás és Európa nagyvárosai és a tengerentúl metropoliszai után a Holdra látogatott zenekarával. A Molten Jets csapatával közös élő koncert tökéletes atmoszférájú futurisztikus környezetben, a szürkés kráterek közt szkafanderbe bújva teremtette meg a csillagközi hangulatot, a fél órás set pedig a 2017. október 13-án debütáló, a kritikusi körökben egekig magasztalt, repülős-űrjárós tematikát követő The OOZ szerzeményeit sorakoztatta fel.

A srácok bekezdtek a Dum Surfer egy lötyögősebb változatával, elnyomták a The Locomotive-ot, a hörgős Midnight 01-t, emellett színesítette a repertoárt a jazzesen kattogó, kimért Logos, végül pedig az érzéki A Slide In-nel és a Lonely Blue-val úszkálhattunk a rideg, kékből melankolikus vörösbe váltó félhomályban. 

Forrás:

A légies performansz a profi fényképezésnek és tökéletes arculatnak hála egy zenés kisfilmnek is értelmezhető: a trackek közt zaklatott snittekkel dolgozó, hangulatos átvezetőket láthatunk profi effektekkel gazdagítva és remek színharmóniákkal játszadozva. Ezzel együtt mi is részesei lehetünk Archy csillagok országába vezető, elborult tripjének az álmatlan gondolkozástól kezdve egészen a végső felocsúdásig. [vembed youtube=”4tbXisC4Gw0″ ]

A Molten Jets x The OOZ társulás még ennél is több izgalmat tartogat a rajongók számára: a hangulatos és egyedi videón kívül egy „OOZ DE LA LUNE” és „KING KRULE” felirattal érkező apasapit is vásárolhatunk, stílusosan egy apró hold logóval ellátva. Ezen kívül az igényes és titokzatos weboldalon nézegethetünk Instagramról beágyazott chemtrailes fotókat és ami a legfontosabb, csekkolhatjuk a 13 állomásos, új meglepetésturné állomásait is.

A tracklist:

0) Slush Puppy – 0:00

1) Dum Surfer – 1:10

2) The Locomotive – 4:55

3) Midnight 01 (Deep Sea Diver) – 8:05

4) Logos – 12:08

5) Sublunary – 16:38

6) Lonely Blue – 19:37

7) A Slide In (New Drugs) – 24:07

8) The Cadet Leaps – 27:42


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés