Kövess minket

Aztaa

2022-ben jön a Netflixre a Kanye West-dokumentumfilm, itt az első ízelítő trailer

Megosztva

Idén áprilisban írtuk meg, hogy a Netflix 30 millió dollárért vásárolt meg egy Kanye West életéről és karrierjéről szóló dokumentumfilmet, melynek a napokban futott be az első teaser trailer videója.

A frissen publikált vizuálban archív felvételeket láthatunk Ye-ről és Mos Defről, amint épp közös dalukat, a 2004-es The College Dropouton szereplő Two Words-öt rappelik. Ilyen, és ehhez hasonló anyagok lesznek majd a filmben is, ami nem kevesebb, mint 21 éve készül folyamatosan.

Ennyi ideje filmezi Coodie Simmons és Chike Ozah (a duót Coodie and Chike-ként is ismerik) a rappert, aki bár nem vesz részt a kreatív alkotói folyamatokban, engedélyt adott arra, hogy végigdokumentálják az életét, nem mellesleg korábban is dolgoztak már együtt a Through the Wire-és a Jesus Walks (Version 3) klipjén.

Az elbaltázott elnöki kampányt, Donda West halálát, az mc-dizájner Jay-Z-vel való kapcsolatát, a divatiparba való betörést és a karrierépítés kezdeteit is feldolgozó doksi a Jeen-Yuhs címen fut, 3 felvonásos lesz, és valamikor 2022 során tűzi műsorra majd a streaming óriás. Bár a premier konkrét dátumára még várni kell, egy lépéssel közelebb kerültünk a nagyívű létösszegző anyag megjelenéséhez.

(Variety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük