Kövess minket

Bulvár

21 Savage beszólt az atlantai rappereknek és puhapöcsöknek hívta őket

Savage nagyon nem éli a városa zenészeit.

Megosztva

Forrás:

Nem fogta vissza magát 21 Savage egy csütörtökön megejtett Instagram Live során. Az antlantai natív a szülővárosának rappereit vette célba, keményen leszólva őket.

Őszinte leszek, ezek az atlantai rapperek mind puhapöcsök. Komolyan mondom, az összes kurva, de tényleg. Ezt a legnagyobb alázattal mondom. Ti tesók, mind kurvák vagytok. Totális őrület megy ott, elegem van ebből az egészből, kontrollálhatatlanná vált a helyzet” – mondta 21 napokkal azután, hogy egységre szólított fel mindenkit Twitteren.

[vembed youtube=”NkGU_SpO38w” ]”Láttam pár olyan dolgot az elmúlt pár hónapban, amit korábban még soha. Egyáltalán miért álltok ti ki? Van egyáltalán bármilyen morális iránytűtök, ami alapján éltek?” – folytatta vélhetően az utcai erőszakra utalva.

„Titeket semmi más nem érdekel, csak a Balenciaga cipők…szép autók, házak. Semmi mellett nem álltok ki, a saját anyátokat feldobjátok, ha kell” – mondta 21, aki amúgy 10 percig szidta az atlantai rappereket. 21 és egy másik atlantai MC, Young Nudy amúgy nemrégiben arról is beszéltek, hogy a városban már nem lehet egyedül kimenni az utcára, annyira veszélyes, igaz Savage hozzátette, hogy ő azért lement egyedül egy klubba, ezzel is bizonyítva, hogy nem fél.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés