Kövess minket

Hiphop

21 Savage egy teljes EP-t megjelentet az új Fűrész film filmzenéjeként

Megosztva

21 Savage új EP-vel jelentkezik pénteken, mely egyben az új Fűrész film, a Spirál: Fűrész hagyatéka filmzenéjeként is szolgál. Savage a közösségi oldalain jelentette be a hírt, állítása szerint nem állunk készen arra, amit a projekt meghallgatása során kapunk.

A Spirál a Fűrész horrorfilm-sorozat kilencedik része, a történet szerint a rámenős detektív, Zeke Banks (Chris Rock), és újonc partnere (Max Minghella) egy szadista sorozatgyilkos után nyomoznak, aki városszerte halálra kínozza áldozatait. Az eset ijesztően emlékeztet a kegyetlen játékairól elhíresült Fűrész vérontásaira. Minden jel arra mutat, hogy egy hasonlóan beteg elme a hírhedt játékmester helyébe lépett. Amikor a nyomozó egyre közelebb kerül a tettes kilétéhez, váratlanul csapdába kerül, és apjával (Samuel L. Jackson) együtt a gyilkos morbid játékának középpontjában találja magát. A filmet Amerikában szintén pénteken mutatják be, nekünk magyaroknak május 27-ig kell várni rá.

Egyelőre nem tudni, hogy mennyi dal lesz az EP-n, és hogy csak 21 Savage-t hallhatjuk rajta, vagy más előadók is feltűnnek-e. Az atlantai rapper korábban már ledobta az EP címadó dalát, melyben a Fűrész főcímdalát alakítottá át egy trap zenévé, alább lehet csekkolni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés